غذاهای ارگانیک

 

چرا از غذاهاي ارگانيك استفاده مي‌كنيم؟

اخيرا سموم دفع آفات خوشمزه خورده‌ايد؟ فكر نمي‌كنيد نسل‌هاي آينده با نگاهي به گذشته از اين كه ما سموم را بر روي محصولات غذاييمان اسپري مي‌كنيم و آن را مي‌خوريم متعجب مي‌شوند.
نياز به غذاي ارگانيك (غذاي عاري از تركيبات شيميايي و فرآيند شده بدون افزودني‌ها) فاقد سموم دفع آفات به سرعت روبه افزايش است. اين سموم براي كشتن ارگانيسم‌ها طراحي مي‌شوند و بنابراين يك خطر جدي براي سلامت انسان محسوب مي‌شود. طبق اعلام انستيتوي ملي سرطان 30 درصد حشره‌كش‌ها، 60 درصد علف‌كش‌ها و 90 درصد قارچ‌كش‌ها سرطان‌زا هستند. و اين تنها يكي از اثرات جانبي منفي است. اين مواد شيميايي مي‌توانند به سيستم عصبي و هورموني صدمه وارد كنند.
كودكان بيش از بزرگسالان در برابر سموم كشاورزي آسيب‌پذيرند. در واقع آنها نسبت به جثه كوچكشان در معرض درصد بالاتري از اين مواد قرار دارند.
به گزارش بلاآنلاين، كودكاني كه محصولات غذايي سوپرماركت‌ها را استفاده مي‌كنند نسبت به آنها كه از غذاهاي ارگانيك تغيير مي‌كنند شش تا نه برابر سموم دفع آفات دريافت مي‌كنند.
ميوه‌ها، سبزيجات ارگانيك بدون استفاده از كودهاي شيميايي و سموم و ارگانيسم‌هاي اصلاح شده ژنتيكي پرورش مي‌يابند، اين محصولات نه تنها بي‌خطرترند، بلكه به دليل دارا بودن ميزان بالاتر ويتامين و مواد معدني مغذي‌ترند.
هم‌چنين ميوه‌ها و سبزيجات ارگانيك از انواع تجاري خوشمزه‌ترند. برخي محصولاتي كه به صورت تجاري تهيه مي‌شوند حاوي سطوح بالايي از بقاياي مواد شيميايي هستند بنابراين بايد تا جايي كه ممكن است سعي كنيد سيب، زردآلو، توت، انگور، هلو و توت فرنگي، فلفل، كرفس، خيار، لوبيا سبز و اسفناج عاري از سموم دفع آفات را خريداري كنيد. بهترين غذاهاي حيواني از حيوانات اهلي تغذيه شده با مواد ارگانيك و بدون هورمون توليد مي‌شوند، به دليل نياز مصرف‌كننده بسياري از سوپرماركت‌ها اكنون برخي از غذاهاي ارگانيك را عرضه مي‌كنند. هم‌چنين مي‌توان ميوه‌ها و سبزيجات فاقد سموم دفع آفات و حتي محصولات گوشتي، ماكيان يا لبني ارگانيك را از كشاورزان محلي (در صورت امكان) تهيه كرد.
چه كسي مي‌داند شايد نسل‌هاي بعد با نگاهي به گذشته ببينند افرادي هم بودند كه غذاي عاري از سم تهيه مي‌كردند.

 

منبع: جام جم آنلاين

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/۱/۱٤ - مهدی ابراهیمی