غذاهای ارگانیک

 

گوجه فرنگی های ارگانیک از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند

به دليل وجود آنتي اكسيدانهاي ضد سرطان در گوجه فرنگي‌هاي ارگانيك اين محصولات خواص ضد سرطاني بالايي دارند.    

به گزارش ايانا و به نقل از سايت خبري فاكس نيوز (امريكا)- محققان سرطان دانشگاه اوهايو با انجام يكسري آزمايشهاي گوناگون روي گوجه فرنگي‌هاي ارگانيك و معمولي دريافتند كه ميزان جذب آنتي اكسيدانهاي ليكوپين ضد سرطان در گونه‌هاي ارگانيك گوجه فرنگي تا دو برابر بيش از گوجه فرنگي‌هاي معمولي بوده و از نظر بهداشتي سالم‌ترند.
بنابر اين گزارش و طبق مطالعات دانشمندان دانشگاه اوهايو با خوردن گوجه فرنگي ارگانيك ليكوپين موجود در آن كه نوعي آنتي اكسيدان است از طريق بدن انسان جذب شده و ميزان جذب اين ماده نسبت به گوجه فرنگي‌هاي معمولي تا 2 برابر بيشتر است.
سم‌شناس و شيمي‌دان مواد غذايي دانشگاه اوهايو استيون شوارتز اظهار كرد: يافته‌هاي اخير دانشمندان اين دانشگاه گام بزرگي در بخش تغذيه و توليد محصولات ارگانيك به شمار مي‌آيد.
گفتني است: ليكوپن‌ها، آنتي اكسيدانهايي هستند كه در گوجه فرنگي، هنداونه،‌گريپ فروت تو سرخ و ديگر ميوه‌ها و سبزيجات قرمز رنگ يافت مي‌شوند.

منبع: خبرگزاري کشاورزي ايران

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٥/۱٢/٢٥ - مهدی ابراهیمی