غذاهای ارگانیک

 

تولید پنبه ارگانیک در دنیا 53% افزایش یافت

بدلیل افزایش تقاضای پنبه ارگانیک برای مصارف خانگی و مصارف صنعتی سال گذشته تولید پنبه ارگانیک افزایش یافت.

نتایج گزارش منتشر شده نشان میدهد که تولید پنبه ارگانیک بین سالهای 2005 تا 2006 به میزان 53 % افزایش داشته است.

با توجه به این گزارش تولید پنبه ارگانیک در سال 2007 به 57931 متریک تن خواهد رسیدکه در 24 کشور تولید کننده پنبه ارگانیک تولید خواهد شد.


تولید پنبه ارگانیک با توجه به مواد غذایی خاک و عدم استفاده ازسموم شیمیایی است. این گزارش پیش بینی میکند که تجارت پنبه ارگانیک از 583 میلیون دلار در سال 2005 به 2.6 بیلیارد دلار در سال 2008 برسد. کشورهای تولید کننده عمده پنبه ارگانیک شامل ترکیه، مصر، هند، سوریه و اسراییل هستند.

آقای لرهه پیپیر مدیر اجرایی شرکت تبادلات ارگانیک می گوید تقاضا برای پنبه ارگانیک همچنان بالا خواهد ماند و کشاوزان بیشتری مزارع خود را تبدیل بهمزرعه ارگانیک خواهند کرد.

پیش بینی می گردد تولید پنبه ارگانیک بین 25 تا 55 درصد در سال 2008 افزایش خواهد یافت.

لازم بذکر است ایران تا چند سال پیش به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان پنبه به شمار میرفت ولی بدلیل سیاستهای نادرست کشاورزی و عدم حمایتهای لازم در این بخش هر ساله میزان کشت پنبه در ایران کاهش یافته و کشاورزان تمایلی به تولید این محصول استراتژیک و با اررزش ندارند.

 
منبع:
http://www.just-style.com

 

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/٧/۱٤ - مهدی ابراهیمی