غذاهای ارگانیک

 

ايجاد تغييراتي در استانداردهاي محصولات ارگانيك آمريكا

وزرارت كشاورزي آمريكا مواد غذايي جديدي براي استفاده در توليدات و فرآيند محصولات ارگانيك پيشنهاد داده است. اين مواد شامل 38 ماده از قبيل رنگيزه هاي غير آلي، نشاسته و روغن هايي هستند كه مشايه ارگانيك آنها در بازار وجود ندارد.
اين درخواست با توجه به تقاضاي صنايع توليد كننده محصولات ارگانيك به سازمان استاندارد ملي ارگانيك آمريكا ارايه شده است.
لازم بذكر است فقط از اين مواد ارائه شده در ليست مي توان در توليد و فرآيند محصولات ارگانيك استفاده كرد  و حق استفاده از مواد غير ارگانيك ديگر وجود ندارد.
هدف از اين كار تسهيل در توسعه محصولات ارگانيك و ايجاد تنوع بيشتر محصولات فرآيند شده ارگانيك است.
اين مواد شامل شربت چغندر قند، بتا كاروتن، شربت كشمش سياه، آب هويج بنفش، شربت زغال الخته، آب انگور، عصاره پويت انگور، زعفران، زردچوبه، روغن ماهي، ژلاتين، رازك، نشاسته ذرت و نشاسته سيب زميني است.

منبع: www.nutraingredient.com

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/۳/۱٠ - مهدی ابراهیمی