غذاهای ارگانیک

 

استفاده از روشهاي درمان ارگانيك براي مبارزه با بحران از بين رفتن زنبورهاي عسل

اخيرا زنبورهاي زيادي در تمامي نقاط دنيا در حال از بين رفتن هستند كه بنام سندرم از بين رفتن كلني هابي زنبور عسل (CCD)  شناخته مي‌شوند.از آنجا كه يك سوم غذاهاي گياهي انسان از طريق گرده افشاني بارور مي‌گردد اين موضوع سيار خطرناك است چون زنبور عسل بيش از 80% اين كار را انجام مي‌دهد. همچنين از بين رفتن زنبورها بر صنعت گوشت نيز تاثير ميگذارد زيرا توليد و گرده افشاني يونجه نيز وابسته به زنبور عسل است .
تا كنون دانشمندان چندين علت را براي از بين رفتن كلني زنبورها بر شمرده اند از جمله ميتوان به وجود آفت كشها، ويروسها، گياهان تراريخته و امواج آنتن هاي موبايل اشاره كرد.
آقاي آمرين محقق دانشگاه ويرجينيا ميگويد 70% اين سندرم توسط كنه ها صورت مي‌گيرد.اين كنه ها بسيار ريز بوده و به اندازه كنجد هستند و باعث انتقال عوامل بيماري زا مي گردند.
آقاي آمرين همكاري خود را با يك توليد كننده عسل ارگانيك شروع كرده است.اين توليد كننده براي كنترل كنه از دو نوع روغن بنماهاي روغن نعنا و روغن علف ليمو استفاده مي‌كند.
آفريقاييها بيش از6000 سال است كه براي درمان زنبورهاي خود از روغن علف ليمو استفاده مي كنند. اين ماده باعث تقويت سيتم ايمني زنبورهها مي‌شود.
اين روغنها با شكر، نمكهاي معدني و عسل مخلوط گرديده و در كنار كندو قرار داده مي شود. با خوردن اين تركيب توسط زنبورها سيتم ايمني آنها تقويت گرديده و در برابر آفات مفاوم مي‌شوندد. اين محلول قابلبت كشتن باكتريها را ندارد اما باعث توقف رشد آنها ميگردد.
استفاده از اسيد فرميك به صورت اسپري نيز باعث از بین رفتن بيش از 90% كنه هاي كندو شده است.

منبع: www.sciencedaily.com


پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/۳/۱ - مهدی ابراهیمی