غذاهای ارگانیک

 

برگزاري دوره‌هاي مجازي آموزش كشاورزي ارگانيك در دانشگاه ايالتي واشنگتن

دانشگاه ابالتي واشنگتن امسال تابستان اولين دوره مجازي آموزش كشاورزي ارگانيك را برگزار مي‌كند.
دانش آموزان زيادي هستند كه به دليل دوري مسافت و مشكلات ديگر نمي توانند در كلاسهاي درس حضور يابند. آموزش مجازي و از راه دور روشهايي براي تعليم علاقه‌مندان به ادامه تحصيل است. اين كلاسها به طور مستقيم و بال استفاده از روشهاي نوين آموزشي از قبيل ويديو كنفرانس و ارتباط مستقيم با اساتيد و بقيه دانش آموزان برگزار مي‌گردد. در اين كلاسها دانش آموزان مي‌توانند ايده هاي خود را مطرح كرده و با بقيه دانش آمْوزان به بحث و تبادل نظر بپردازند. در اين دوره ها دانشجويان تشويق مي‌گردند كه در مزارع ارگانيك در منطقه خود به كار مشغول شوند و يا براي خود مزارع ارگانيك  ايجاد كنند.
در اين دوره ها اصول اوليه توليد و عمليات كشاورزي ارگانيك را بيان مي‌كنند. تاكيد مطالب نيز بيشتر بر بالا بردن كيفيت خاك، مديريت صحيح مزرعه، افزايش كيفيت مواد غذايي، مديريت علفهاي هرز، روشهاي كمپوست كردن، گياهان گلخانه اي، كشت مخلوط و كشت گياهان ارگانيك است.
مدير اين دانشكده مي‌گويد كه ما سعي خواهيم كرد كه كشاورزي پايدار را در سراسر جهان ترويج كنيم و كشاورزي ارگانيك يكي از مهمترين راههاي كشاورزي پايدار است. براي بدست  آوردن اطلاعات بيشتر مي‌توانيد به سايت دانشگاه ايالتي واشنگتن به آدرس زير مراجعه كنيد:
www.afs.wsu.edu/organic

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/٢/٢٢ - مهدی ابراهیمی