غذاهای ارگانیک

 

حشره‌کش‌ها و خطر پارکینسون

 
کارشناسان بار دیگر با شروع فصل سم‌پاشی مزارع و باغات، در مورد خطر استفاده از انواع آفت‌کش‌ها هشدار داده‌اند.
در تازه‌ترین گفته‌های کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، که خبرگزاری رویترز آن را گزارش کرده، آمده است که اکنون بیش از هر زمان دیگری ارتباط بین استفاده از آفت‌کش‌ها و بالا رفتن احتمال بروز پارکینسون مشخص شده است.
مطالعات انجام شده روی کارگرانی که وظیفه سم‌پاشی را در مزارع به عهده داشته‌اند، نشان می‌دهد که این افراد 2 تا 3 برابر بیش از سایرین احتمال دارد که به پارکینسون مبتلا شوند.
این کارگران از سم«پاراکوات» برای از بین بردن علف‌های هرز استفاده می‌کردند.
مطالعه دیگر روی موش‌ها نشان داد مواجهه آنها با سم پاراکوات، باعث به وجود آمدن نوعی پروتئین به نام «آلفا- سینوکلئین» (alpha-synuclein) در آنها می‌شود. 

منبع:روزنامه همشهری


 

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/٢/۱٤ - مهدی ابراهیمی