غذاهای ارگانیک

 

اتحاديه اروپا از ورود چغندر قند تراريخته به اروپا ممانعت كرد

 

متخصصان بيوتكنولوژي اروپا از ورود بذر چغندر قند ارگانيك به اروپا سر باز زدند.                                                                                                                                                               

ابن واريته از چغندر كه به نام H7-1  نام دارد توسط شركت مونسانتو در آمريكا با همكاري شركت آلماني KWS توليد گرديده است. اين گياه تراريخته به علف كش رانداپ (گلايفوزيت ) كه يكي از سموم شيميايي خطرناك می باشد مقاوم است. كاربرد چغندر قند بيشتر براي مصارف انساني در توليد شكر، شربت و ملاس است.

متخصصان اتحاديه اروپا ميگويند براي تصويب استفاده از اين نوع چغندر نياز به جلب رضايت تمامي اعضاي اتحاديه اروپا با سيستم راي گيري است.

اغلب مردم اروپا از خطرات مصرف مواد تراريخته آگاه هستند و به استفاده از اين مواد تمايلي ندارند. البته شركتهاي توليد كننده محصولات تراريخته كه تمايل دارند محصولات خود را در اروپا به فروش برسانند ادعا مي‌كنند كه محصولات آنها سالم است و تفاوتي با غذاهاي معمولي ندارند.

اتحاديه اروپا هنوز در مورد ذرتهاي تراريخته هم تصميمي نگرفته است اين ذرتها به كرم ساقه خوار اروپايي و علف كش رانداپ مقاوم هستند.

منبع:WWW.REUTERS.COM

 

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/٢/۱۱ - مهدی ابراهیمی